7 Mart 2010 Pazar

Ofiste Kötü Bir Gün ve Reaksiyon .


Böyle boktan bir güne başladınız ve bilgisayar olsun ne bileyim ofis arkadaşınız olsun sizi darlamaktan geri durmadı bu durumda yüksek olasılık tüm gün boyunca sövmek olurdu . Hani tabiki ekstrem durumlar olmuştur . Aha yukardaki videoda bu ekstrem olayların güvenlik kameralarından yansımasıdır .

Bu videoda en çok hakeden bana kalırsa su koca masada karşısındaki adama kağıt atan denyodur . Hayır herif uyarıyorda arkadaşım atma sikicem sağını solunu diye. Lan ona vurdukça ben şenlendim burda . Ne kadar güzel vuruyorsun biladerim az daha vur diyesim geldi .

Bide şu yaşlı amcaya bittim monitoru kaldırıp atışı şimdi olimpiyatlarda disk atmada görülemiyor . Harika birisi kendisi . Birde patronu gelince hala klavyeye basarak iş yapıyorum bak görünümü vermesi bambaşka . Patron'un tepkiside çok güzel almış çay mı kahvemi götürüyor . Hastayım bu tepkiyi veren insanlara .

Klavye Bateri - Japon İcadı


Böyle bir aletin varlığından 1 yıldır falan haberdarım lakin haberdarı olmayan insanlar için bir paylaşayım dedim . Şimdi abi bak alete bak şimdi . Adam senin milyarlar vererek kurabileceğin sistemi allah bilir kaç paraya temin etmişler . Kaldıki video'dan gelen seste gayet doyurucu bir ses . Şimdi diyeceksiniz ki abi beynin yanar bunu çalarken . Ulan bateri önündeyken çok mu birşey yapabiliyorsun sanki . Neyse efor harcama bakımından baya tasarruflu en azından bu yönü önemli . Ve ben gibi beynini ikiye bölemeyen ( yani bir işi yaparken başka iş yapamayan kişiler ) kişiler için gayet hoş bir icat .

He yarın öbür gün görürsünüz youtubelarda önünüze çıkar bu aletle piskopat piskopat ritim atanları falan . Hani ben zaten gördümde sizde bundan haberdar oldukdan sonra görmeye başlayacaksınız . Bir nevi bunu size öğreterek hayatınıza sıçtım haberiniz yok .

Piano stairs - Piyano Merdiven .


Obeziteden yakınan insanlar çözümü bulmuşlar moruk . Şehirdeki herkes tembellikten yürüyen merdivene arabaya asansöre falan binince demişlerki olm bişi yapalım bunlar isteyerek yürümeye falan başlasınlar . Aklı evvel birisi çıkıp merdiveni piyano yapalım moruk demiş ve yapmışlar . Aferin lan diyesim geldi . Olm notaları duyan direk koşuyor merdivene aha lan garip bişi eğlenceli bişi diye. Adam köpeği ile merdiveni çıkıyor . Sevgilisi ile rtim tutanlar bile var .

He diyeceksiniz ki bu Türkiye'de tutmaz koçum . Yok lan tutar tutmasınada bizim burda kahveden 3-5 eleman toplanır o merdivende kasap havası calınır . Başka biriside o merdivenden çıkıp müziği bozarsa eşşek sudan gelinceye kadar dövülür yol verilir . Olur bu yani .

Dub FX - Made


Bir çoğumuz hadi az biraz daha azınız ne bileyim bir kaç kişi hiç yoktan beatbox olayını görmüşünüzdür . Şu ingilteredeki yarışmada harika bir beatbox yapan elemandan sonra bu olay iyice coştu zaten . Türkiye'deki yarışmalarda dahi boy göstermeye başladı . Yanlız bu arkadaş olaya başka bir boyut getirmiş . Teknolojiyide olaya katarak harika bir sokak performansı sergilemiş . Şarkıda güzel lan bir kere .

Öyle sokağa eline her gitarı eline alıp çıkıyor ya heh olm bundan yapsanıza işte . Azcık ufkunuz genişlesin lan . Mis gibi bak .

Işıklı Salyangozlar - Boş insanların icatları #1


Gün geçmiyor ki boş insanlar yeni bir saçmalık yapmasın . Evet evet yepyeni bambaşka bir saçmalık ile yine karşımızdalar . Efendim evet biliyorum daha önce sizinle böyle boş insanları paylaşmamış olabilirim ama hepimiz zaten böyle şeylere denk gelmişizdir . Bu boş insanlarımız ne yapmış peki ? Bunlar almışlar onlarca salyangozu sırtlarınada bir ışık bağlamışlar . Efendim sonra kendi belirledikleri sınırlara kırmızılar böyle maviler şöyle yeşiller böyle diyerekten salmışlar çocukları . Sonra ne mi olmuş ? aa bak ışıklı salyangoz .

Lan vallahi sığır bu adamlar allah belamı versin .

Pirates - 2D kısa Animasyon .


Korsanlar deyince herkesin aklında direk karayip korsanları geliyordur herhalde şu çektikleri filmlerden sonra . Hani yalan yok benimde aklıma o şekilde geldi . Hani bir bölümünde idam edilmekte olan arkadaşlarını kurtarıyorlardı . Heh işte bu çizgi filmde tam o bölümden bahsediyor . Çatır çutur kırarak dökerek vurarak kaleye giriyor bir miktar korsan . Ama hani aksiyona falan bakıyorsun tamam lan kesin kurtarcaklar çocuğu diyorsun . Sonra geliyorlar idam edilmekte olan korsan arkadaşlarının yanına ve " Nerde lan bu haritanın devamı denyo ? " diye soru yöneltirmişcesine bakıyorlar sonra kayıp parçayıda bulunca arkalarını dönüp oley oley diyerek gidiyorlar . Heh işte burda bir taş geliyor karayip korsanlarına . " Lan denyolar korsan dediğin böyle olur . Olm bunların hepsi göt oğlanı iki kuruş uğruna dakikada satarlar adamı " demek istemişler resmen . Heh sonra mı noluyor ? Asıyorlar olm adamı .

Takdire şayan sevdim ben bu kısa çizgi filmi . Zaten uzun olmasıda beklenemezdi . Korsan olm bunlar .