11 Mart 2010 Perşembe

Wintergreen



Size son kıyağımı yapıyorum . Hem bir klip hemde çok işlevli kafa yapıcıları yasa dışı olmayan materyallerle nasıl yapılır anlatan eğitici bir program niteliğindeki bu şarkıyı tüm şuanda kafası güzel olanlara armağan ediyorum . He bunları deneyip hala hayyatta kalabiliyorsanız bana mutlak ulaşın bilader . Çok merak ettim nasıl bişi yapıyor .

Yasal uyarı : Bunu evde denemeyin olm manyak mısınız lan ? Siktirin gidin uyuyun misal . Bence uyumakta güzel bişi .

Bırak bu videonun ismi bile yok .



Şimdi ben size bu videoları götümden sallayarak bulmuyorum takdir edersiniz ki . Bizimde belli kaynaklarımız var . Şimdi ben böyle videolar arasında gezinirken böyle bir şeye rastladım . Hani sitede belirtilen beğendiğiniz şeyler kategorisinde meme yoktu ama bunlar yinede benim erkek olduğumu bildiğinden herhalde bana böyle bir kıyak geçme gereği duydular . Eh bende erkek takip eden kişilere bu kıyağı geçeyim dedim .

O değilde o nasıl bir hatundur arkadaş . Altına awasome!!11 yazasım geldi allah belamı versin .

Cat vs Dog Epic Battle



Kıran kırana iyi olanın kazandığı bir dövüş . Street Fighters yada Mortal Kombat bir yana bu savaş bir harika . Efendim yok neymiş kombo cıkacakmış bak adama nasıl kombo çıkıyor . kafayı yersin kafayı . Ayrıca confusion ve hiding gibi skillerinde olması olayı daha ilgi çekici hale getiriyor . Bakın olm bakın öğrenin biraz.

Learn how to screenprint your own t-shirts



Gidin kendi t shirtunuzu yapın lan . Delirtmeyin beni . Herkesle pişti olmaktan sıkıldım . Hayır kıyafetleri bir daha giymiyorum . Takıntılarım var lan benim !