13 Mart 2010 Cumartesi

3D immersion technology

Amazing 3D immersion technology from IDEO Labs on Vimeo.




Bak bak teknolojinin boku nasıl çıkar iyi bak . Adam bir ara düşücem diye korkuyor lan ne kadar gerçekçi olduğunu var sen düşün . Lan şu teknikle adama film seyrettiricekler . Misal korku filminde oturur yerime sıçarım ben . Yada ne bileyim şu teknoloji ile bir crysis oynamak var . Piskopata bağlamazsan adam değilim . Yada ne bileyim street fighter oynasan dicem yok lan o olmaz . Kendini yere atman falan gerekir . Boş ver o yalan olur . Ama her fps oyunu oynanır piskopata bağlayıp oynarsın hemde .

O değilde birde su xbox'ın son oyuncagı natal project var . Ondan acaip korkuyorum . Asosyal olacak lan cocuklarımız . Tabi cep telefonundan kısır kalıpta cocugumuzun olmaması durumuda var ama neyse . Olm bu teknoloji çok tehlikeli lan .

The Farm of Tomorrow



Konu madem çizgi film ve hayalgücünden açıldı . Size en güzel örneklerden bir tane daha göstereyim . Yıl bilmemkaç adamlar demişki lan gelecekteki çiftlikler hakkında esprili bir yaklaşımda bulunalım . Hem ilgi çekici olur hem güzel olur çocuklar eğlenir . Hoş ben hala eğleniyorum demekki geniş kitleyi vurdular . Evet götüm o kadar genişki kitleleri yok edebilir . Öhöm . Neyse , sonuç olarak adamlar yapmış gayette güzel yapmış . Hemde işe yarar bir kaç şeyde var . Şimdi bilimadamlarının meyvelerin genetikleri ile uğraşması bitsin eminim bunada el koyacaklardır . Misal o geyik ile leyleği çok beğendim ben . Hoş normal şartlar altında o geyik boynuzları ile erkek cinsel organı değiştirilebilir ama fazla insan üretiminede gerek yok tabi . Bence öyle .

How to Cope with Death



Bir çok animasyon kısa film seyrettim . Hani çoğu elbetteki hoşuma gitti zira bir kere çizgi film manyağıyım . Ama ne bileyim çoğundada durup düşünmedim " Lan acaba bu seneryo nasıl aklına geldi? " diye . Ama bunda düşündüm moruk . Vallahi düşündüm billahi düşündüm . Ama hala bir cevap bulabilmiş değilim . Yani bir insanın kaçıncı düşünmeden sonra aklına bu senaryo gelebilir . Hani azraili dövmesi falan . Bana kalırsa bu animasyonu yaparken ilk önce romantik birşeyler yapmak istedi . Sonra aklına yatmadı yaptığı şey ve sıçarım senin gibi azrailin agzına lan diyerek karıya dövdürttü azraili . Sonrada bu çıktı karşısına . Herkes beğenincede millete sundu .

Bak yeminle bu böyledir. Sırf bu yüzden bu herifle konuşasım var . Biliyorum bu aynen dediğim gibi ortaya çıktı . Çok eminim lan .

Pulp Fiction theme guitar &pencils by pARTyzant



Girişimci ve inatçı insanları severim bak . Bu elemanlarda azim etmiş çalacas olm bu pulp fuction'ın theme song'unu diyerekten . Eminim bu yöntemi bulmadan önce çok şey denemiştir bu eleman . Hani başarılı olana kadar kesinlikle 4-5 gitarla beraber bile calmayı denemiş olabilir . Şaşmam bu duruma ama en sonunda doğru yöntemi bulup bir elemanı karşısına alıp bir güzel çalmışlar . Azim budur azizim .

Manyetikler emg değil galiba . Ne ki lan o manyetikler . Bilenler beri gelsin .

Street Art: Joshua Allen Harris Inflatable Bag Monsters



Bir blogumda belirttiğim amerikadaki ve avrupadaki boş insanları hatırlıyor musunuz ? Hani bunlar sanat diyerek acaip boş işlerle uğraşıyorlar falan demiştim . Hah bu sikimin salağıda bunlardan . Hayır bilader neden benim sinirlerimle oynuyorsun . Nedir yani insanlar o çöp poşetleri ile çöp atsa etraf daha temiz olsa . Sen gelip o çöp poşetleri ile kirlilik yaratmasan ? Veya ne bileyim sen gidip heykeltraşlık falan yapsan yada ne bileyim atlasan bir aşşağıya ölsen gitsen bizde mutluluğa ulaşsak .

Dünya barış ve huzur dolsa . Allahın tüketici yaratığı . Bide herkes seviyormuş . Kimse sığır görmemiş ki napmış lan bu diye bakıyor . La havle velakuvvet .

La Diabla Hamburguesa Venezolanisima



Fuck the mcdonalds bilader . Adam öyle birşey yaptıki ağzıma kadar tok olduğum için midem dışıma çıktı . Lan bildiğin mide fesatı geçirtir bu yaptığı ekmek arası şey. Şey çünkü ne yaptığı belli değil . Abi saydıklarım ketçap mayonez hardal iki kere . Pilav gibi birşey var yada soğanda olabilir tam seçemedim . Avakado var . Tavuk var kırmızı et var orda dana mı domuz mu allah bilir . Efendime söliyim lan yok yok yahu . Her bişeyi doldurdu . Bizde burda iki kokereç alacasda nerden alsak bol koyar diye düşünelim . Hey yarabbim . Diyorum bak yalandan yaşıyoruz biz . Ciddiyim bu konuda .


Ha bu arada şu başlıkta ne yazdığını bilen birisi varsa beri gelsin . Ben kopyalayıp yapıştırmakla mükellifim .