10 Mart 2010 Çarşamba

MASCARA Speed Painting Bette Davis Eyes



Dedim ya deli çok bu dünyada . Hatun gitmiş maskara ile resim yapmış . Acaba dünyada neyle resim yapmamışlardır çok merak ediyorum . Hani eminim bokuyla bile resim yapan vardır ama aramaya korktum yeminle . Eğer bir kahraman çıkarda aranızda bunu aramaya cesaret ederse bana sadece varlığından bahsetse yeterli . Bir zahmet link falan yollamasın . Ama var desin yani merak içinde kalıyor adam .

Reactable Media demo basic 1



Elektronik müzikte son nokta arkadaş bu . Hani resmen oyun oynar havada bir müzik yaratma işi var . Bide masan falan var lan . Acaba bira falan döksen bozulur mu diye çok merak ettimde o masayı alanın böyle bir deneyime gireceğini sanmam en azından manyağın teki değilse . Yok yani harbiden deliler var bu dünyada o bakımdan .

Herif zorlasa götüne bile sokar o masayı mal gibi bakarız .

Our Wonderful Nature



Hani animasyonun kalitesine bakarak size ileride bize belgesel diye animasyon yutturacaklarını rahatlıkla söylüyebilirim . Lakin konu o değil videoda hani yapmak isteseler yaparlarmışta yapan kişilerde benim gibi adam anlaşılan . Biraz eğlence olsun istemişler . Güzelde olmuş . Bence seyredin yani bilemedim .

N.Z. Inventor Creates Flying Hovercraft



Hazerfan Mehmet Çelebi uçarken kuş tüyü falan kullanmış işte ne bileyim adam kas gücü kullanmış başarıyı sağladıkdan sonrada önce aferin denmiş sonra kafayı indirmişler herifin . Şimdi bakıyorum uçak fiyatlarıda düştü herkes uçuyor bilader . Ulan hani kesmiştiniz adamın kellesini ? Neyse işte video'ya bakınca nerelerden nerelere geldiğimiz açıkca belli oluyor . Hoş geldik derken insanoğlundan bahsediyorum yoksa canım ülkem üstüne alınmasın .

Adam siktiri boktan bir tekneyi uçuruyor bizim uçan uçaklar havada zor duruyor o başka . Hey gidi .

Clothing Of The Future - Clothing in The Year 2000



Sene bilmem kaç adamlar demişlerki 2000 yılında nasıl bir moda olur moruk uzaya falanda cıkmıs oluruz zaten çoşmuş oluruz . E uçan arabalar zeki insanlar falan hesaba katarsak şöyle bişi olur herhalde diye götlerinden bir moda programı sallamışlar . Abi aç bak allah aşkına o ampülü kafasına kim takar lan . Hayır tasaruflu ampul değil bir kere . Yani iki süs yapayım derken göte girenin çıkanın haddi hesabı olmaz ki saçlarıda yakar o . Bide şu transparan kıyafet mevzusuna hastayım . 100 yıldır buu transparan kıyafetlerin geyiği yapılır şuanda bile sahne kıyafeti olarak giyildiği zaman bile televizyonlar direk büyük harflerle " Aslı hanımında kıyafeti çok iddaalıydı " Lan sikik sen değil miydin 2 saat önce moda programında transparan kıyafetler gösterip gelecek senin modası bu diyen . Töbe yarabbi . O transparan kıyafetleri giyselerde herkes mutlu olsa bilader .

Hayır tuvalet kağıdı satışlarında patlama yaşayacaklar farkında değiller . Misal selpakla ortaklaşa girin bu işe . Bence iyi para var . Hem kıyafet satışı hem tuvalet kağıdı . Aman yarabbi .

Death Metal Puppy




Death Metal'in varlığına inanıyorum . Bu köpek death metalin varlığının bir kanıtıdır . Şüphesizki Death Metal size sertliği ve brutal vokali tavsiye eder . Pop müzik ve Punk müzikten uzak durmayı tavsiye eder . Şüphesiz ki bu sizin iyiliğiniz içindir .

Crazy Japanese Foot Acrobats from 1904




1904'de yaşamış birisinin şuana kadar ölmesi lazım dimi ? O zaman rahat rahat atıp tutabilirim . En azından beni yakalayıp dövmesi çok zor . Sonuc olarak adam akrobat su partnerine yaptıklarının yarısını bana yapsa agzım ile götüm yer değiştirir allah belamı versin . Olm adama bildiğin suratına falan taban giriyor lan . Akronatlıgınıza sokayım . Hayır bide merak ettiğim konu 1904 de hangi sığır kamerayı bulduda bunları çekti . Hadi onuda siktir et hangi sığır bu videoyu bulupta upload etti nasıl etti ? O kameranın kasetini nasıl olduda bilgisayar ortamına kayıt ettirdi .

Çok soru var aklımda ey ahali . Kitlenmiş vaziyetteyim .

Balancing Point

Balancing Point from Sensei Studios on Vimeo.



Geri çekim yapıldı yapılalı herkes bir jedi havalarında . Yada Jedi kavramı bulundugundan beri herkes geri çekimle jedi olma olayında mı desek bilemedim . Tamam iyi hoş jedi olayına girişmişsinde abi bak şimdi düşünüyorum bu cekimi yapmak için ilk önce yüksek olasılık alıştırma yaptınız cunku bir kere ters cekimde nasıl gozukeceginiz onemli . Hadi onu siktir et birde o taşları üstüste dizdiniz falan allah bilir kaçkere baştan çektiniz lan . Yazıktır günahtır . Bak adama 17 saatte 31 ve moral bozukluğu diye bir uzun metrajlı film çekti senin uğraştığın şeye bak . Vallahi ayıp .

Smoking machine inspiration

Smoking machine inspiration #5 from Auger-Loizeau on Vimeo.



Millet nasıl reklam yapmış bak sigaraya zamanında . Yok efendim altında poşet varmışta işte oyun falan oynuyoruz biz bunla tarzı reklamlar . Ayıptır lan . Sigara bir kere sigara olduğu için içilir . Keyfini yerim lan ben onun

70 Million by Hold Your Horses !

70 Million by Hold Your Horses ! from L'Ogre on Vimeo.



Leonardo da vinci , Bellini gibi ressamların ( şimdi öyle yorgunum ki tüm ressamların isimlerini falan sayabilitem yok ) resimleriyle böyle alay edercesine falan ilginç ve güzel bir klip çekmişler . Ama anlayabileceğiniz gibi sanki üstümden at sürüsü geçmişcesine yorgun olduğumdan dolayı pekde birşey anlayamadım ama güzel allah için . Ben mallaştım o başka .