14 Mart 2010 Pazar

Neurosonics - Kafalar falan güzel şeyler .

Neurosonics Audiomedical Labs Inc. from Chris Cairns on Vimeo.



Neurosonics Live from Chris Cairns on Vimeo.




Size ardarda iki Neurosonics videosu buldum . Baya eğlenceli işler çıkarmışlar iki videodada . Yanlız bitanesindeki kafalar bizim thedolit dediğimiz aletlere benziyor. Çok bir harita mühendisliği sezinledim çocuklarda. Neyse benim ilgincime gitti güzelde bişi dedim neden seyretmesin sitemi takip eden insanoğulları . Buyrun izleyin efenim .

Rubber woes - Miki Mouse'a Aparkart .



Miki Mouse'un ne kadar samimiyetsiz bir karakter olduğunu alayımız biliriz . He diceksiniz ki aramızda miki mouse u bilmeyenler bile olabilir . İşte o bilmeyenler bi zahmet siteyi kapatıp siktir olup gitsinler . Onu bilmeyen zaten yüksek olasılık 8 yaşında falandır burda işi yok . Neyse ne diyorduk heh işte miki mouse çok samimiyetsiz alelade sırf izleyen beğensin triplerinde bir yaratıktır . Herkese bir sevgi çemberi oluşturma gereksinimleri lüzumsuz dansları kıyafetinin aptal düğmeleri falan yeterince samimiyetsiz bir karakterdir . Burda kahramanımız ona öyle bir yumruk geçiriyor ki oh içimin yağları eriyor . Şimdi aranızdan ulan o miki mouse değil ki he tamam benziyor ama değil .

Ulan hayvan ! Bu herif miki mouse un aynısını çizse sonra yayınlasa ödiyeceği tazminatın farkında mısın sen ? He de bana ! Şimdi defol git . Miki mouse o !

Blonde meets Apple - Lance Krall



İpod ve iphone hayatımıza girdiğinden beri - aslen benim hayatıma hala giremedi kendisi - millet kendini o kadar kaptırdıki İphone'a yüklenen zımbırtılar ile birbirine hava atmaya falan başladılar . İyice manyaklaştılar . Bu videodada misal ipod shuffle ile ne yapamazsın arkadaşım ! diye bir video yapmışlar aslen yapabileceği tek şey müzik çalmak ama olsun hani biz sizi bilgilendirelim de salak saçma şeylerde kullanmayın diye şey yapmışlar belliki .

Bu reklamı yapmalarınıda kesinlikle garanti servisi istemiştir . Allah bilir neler geliyordur he . Korkuyorum .

Illegal voL.2 - Böyle arabalar falan hayat güzel.

Illegal voL.2 from Buğra AKPINAR on Vimeo.



Her zamanki gibi oturmuş video beğenmek adına videoları seyrediyorum falan . Bu video beğenme olayında karşıma en az 2-3 kere acaip acaip otomobillerin olduğu seyrettiğim süre boyunca küfür ettiğim videolar falan çıkar . Buda onlardan birisi sandım seyretmeye koyuldum . Bir yandan küfür ediyorum tabi . Neyse dedim ki bugün video bulamazsam bunu koyar bir güzelde altında kayarım . Sonra videonun sonu geldi bi baktım ana one . Türk lan bunlar . O yüzden şimdi sövmüyorum zira bu videoyu yapan arkadaşların beni bulabilme ihtimalleri var .

O yüzden respect/saygılar abicim diyip onlar ne güzel arabalarmış bi tur atiyim mi ? diye yüzsüzce sorup çaktırmadan kaçıyorum . Öperimdir .

Snuggie D-Lux - Giyilebilir Battaniye



Çoğumuz şu televizyonda çıkan battaniye reklamını biliriz . Hani kıyafet gibi . Ah işte playstation falan oynarken ellere özgürlük bilmem ne falan fasa fiso olaylarından falan bahsederler . Hemen mutlaka şimdi alın bizde iyi bir geçirelim diyede slogan ataralar sağlamından . Meğersem o battaniyelerinde hayattan soğutmak için harika bir durumu varmış . Bu durumuda bu videoda acaip dile getirmişler hani .

Fantastik anlatım diliyle ve fantastik görüntüleri ile insanoğlunun ağzını açık bırakıyor . Ama sonra ne seyrettiğin aklına gelince ağzını tekrar kapatıveriyorsun o ayrı .