8 Mart 2010 Pazartesi

Lasse Gjertsen - Amateur



Bak insanların boş insanlıklarından falan hep şikayet etmişimdir . Zira ulan koyuna ampul baglamaj cheetos ile resim yapmak falan lan bu kadar boş şeyler olamaz hayır bir getiriside yok sonuç olarak . Hayır eğlenceli bile değil . Bak bu adamda çok boş bir insan yaptığı klipten yeterince belli oluyor ama en azından eğlenceli lan . Ve güzel bir müzik çıkarmış adam ortaya. Hoş yüksek olasılık önce müziği çıkarıp arkasından bu klibi yapmış ama olsun oda kabul . Negzel boş insanlık arkadaşım bu .

Ama stop motionla falan yapmış olması ne kadar boş bir insan ve ne kadar mantıksız bir insan olduğu gerçeğini resmen ortaya koyuyor . Yerim lan senin klibini çemçük .

Kitty is a very BAD Mystic



Bu kedi konuşuyor bilader ! deseler inanırım arkadaş lan ne güzel dublaj yapmışlar kediye . Yada ne bileyim kedi rol yaptı . Ulan hasta oldum kediye. Gülmekten karnım ağrıdı lan . Bu kadar mı güzel olur arkadaş . Mouse Mouse ! Come on ! Allahım zaten kendinde geçmiş bir şekilde kedi . Birde kamyon'un geçiş anı var .

Hani kedileri zaten severim bu başka bişi olmuş arkadaş . Hayalgücünü yerim lan senin .

Amazing Art



Yahu herşeyi anlarım . Tamam hani adam katilmiş öldürdüğü insanların portrelerinden herifin portresini falan yapmış ki bu bile çok absurb bi olay . Yada ben yanlış anladım bilemedim . Neyse orda büssürü manyak manyak sapık sapık resmi falan var herifin . Hepside sıyırmışcasına şeyler . Lan sonuncusu ama bambaşka . Yani adam sen git böyle rastgele kişilerden rastgele böyle cümleler falan alan sonra o cümlelerden yuvarlak bir alan içinde resim yap . Hayır cümleleride çevirdikçe okuyabilmesi başkaymış .

Burdan kendisine seslenmek istiyorum . Arkadaşım "SİKTİR GİT LAN " misal bizim kenan evren gibi yağlı boya yapsana lan rahatsız herif . Hayır yazı yazmaktan tiksindiriyorsun adamı .

Laser-magic



Hani böyle sokak arasında yürürken birden birisi - ki yüksek olasılık 8-10 yaş arası bir çocukdur bu kişi - suratınıza yürüdüğünüz yola kırmızı bir lazer tutarda ana avrat dümdüz gidesiniz gelir çocuğa . Veyahut büyük derbilerde kalecinin gözüne lazer tutarlar falan . Heh işte şimdi bu videoki herif gibi o lazeri tutup tutanı yanınıza cekmek vardı . Lan ne güzel dayak yerdi anlatamam .

Hani sabaha kadar sopalasan az gelirdi yeminle . O lazeride alıp müsait bir yerine sokup tuvalette tam 12'den hedefi vurmasını sağlayabilirdik . Tövbe estağfurullah .



Bak bak allah aşkına ne yazıyor resimde iyi bak nolursun iyi bak . Dellenmemek elde değil . Ulan eğer türkiyede değilsen falan ne demek . Arkadaşım türküm diye neden izletmiyorsun lan videoyu . Bu kadar mı milliyetçi ibnelersiniz yoksa bizim ibneler sizi artık bıktırdıda sikerim lan girmeyin mi demek istiyorsunuz nedir olayınız ? Olm vallahi gücüme gidiyor ya . Hayır zaten Türkiye'de doğmam konusunda bazı şanssızlıklar yaşadığımı düşünürken böyle şeyler yapmanız cidden insanın yüreğini burkuyor diyeyim .

Timelapse Painting Two

Timelapse Painting Two from Pat Perry on Vimeo.



Yapılacak fazla bir yorumda yok aslında bu video hakkında . He ne derim " Baba adam yapmış yaa " . Yanlız çizim tekniği baya hoşuma gitti . İlk önce bir taslak üstüne saydam boya üstüne çini ile tekrar çizim . Bırak adamda iyi çiziyor he .

Lan hastayım böyle adamlara yeminle bak .

Boob gym - Türkiyede olmaz denilen şaka programı



Burdan Türkiye'deki şaka programlarına seslenmek istiyorum . Arkadaşım seviyesiz seviyesiz şakalar yapacağınıza şöyle şakalar yapın . Allah belamı versin ilk kurbanınız ben olucam . Hani nedir mercedesi boyuyorsun adamın sonra bir çuval sopa yiyorsun . Gerek yok . Yap bunu hepimiz gelir öperiz seni allah razı olsun diyerekten . He elbet karıya saldıracaklarda olacaktır ama işin risk kısmıda orada zaten .

Yanlız hatunu iyi seçmişler he . Ben misal halter kaldırıyor olsaydım orda ben kesin ölürdüm . Cidden bak .

Sorry Im Late - Stop Motion Film

Sorry I'm Late from Tomas Mankovsky on Vimeo.



Bu tarz stop motion filmler her zaman yapılması cazip görünen ama yapmaya kalkışınca yeterince mantıksız olduğu görülen filmlerdir . Banada mantıksız geliyor zira bir kaç denememiz olmuştu . Arkadaş yemin ederim 2-3 ay sürekli fotograf cekmen lazım ve herşeye dikkat edeceksin her hareketinden sonraki hareketini bilmen lazım ve olup olmadık herşey fotografını etkileyebilir . Yahu bildiğin işkence . Misal bu video'nun en sonunda sadece atın org'un üstünden atlama sahnesi için ne kadar uğraşmışlar bir bak . Allah aşkına mantıklı mı ? Lan ben diyorum bu sikikler yapacak iş bulamıyorlar kendilerine diye .

Vur kafayı ölsün gitsin hepsi .